LPG/Vorm Negen van de Butaanrechthoek de Grilllijst van Zetelsteppanyaki
1 eenheid
MOQ
Negotiable
Prijs
LPG / Butane Rectangle Shape Nine Seats Teppanyaki Grill Table
Kenmerken Galerij Productomschrijving Verzoek om een Citaat
Kenmerken
Basis informatie
Plaats van herkomst: Shanghai, China
Merknaam: GREENARK
Certificering: CE, CSA
Modelnummer: Cl-C9
Hoog licht:

de grill van de teppanyakilijst

,

gebouwd in teppanyakigrill

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden
Verpakking Details: Norm die Houten Geval uitvoeren
Levertijd: Binnen 15 tot 25 het Werkdagen
Betalingscondities: T/T, L/C, het Westenunie
Levering vermogen: 500 eenheden per maand
Specificaties
Materiaal: Roestvrij staal 304 & Legeringsstaal
Het verwarmen: LPG
Afmetingen: 2000*850*800mm
Het verwarmen Macht: 8kw
Geschatte druk: Pa 2800
Merk: Greenark
Productomschrijving

LPG of Vorm Negen van de Butaanrechthoek de Grilllijst van Zetelsteppanyaki

 

GREENARK LPG of Vorm Negen van de Butaanrechthoek SeatsTeppanyaki-Grilllijst zijn één van de regelmatigste de grilllijsten van Chuanglv. Aangezien LPG of het Butaan meer economische methode voor sommige gebieden zijn om hitte te leveren, is deze de Grilllijst van LPG Teppanyaki het beste choise voor restauranteigenaars.

 

Het grilllichaam wordt gemaakt van Duits die roestvrij staal 304, het verwarmen plaat van speciaal legeringsstaal wordt gemaakt met dikte van 20mm, unibody uit één stuk, geen misvorming of verkleuring na oud gebruik. Het Verrichtingspaneel, de afvalcontainer en de filter van 1.0mm roestvrij staal wordt gemaakt, en de luchtinham worden gemaakt van 1.5mm het roestvrije staal dat van de spiegeloppervlakte. Het verbazende vakmanschap die van knipsel, en door ingevoerde intelligente verwerkingsmachines buigen oppoetsen.

 

De consumptie van LPG van dit materiaal is 0.29m3 of 0.6kgs per uur. De Thermostaatcontrole, automatisch elektronisch ontstekingsapparaat, automatisch de beschermingsapparaat allen van de vlammislukking verzekert de veiligheid van de gebruikers.

 

De Ingebouwde Luchtventilator: Bestand op hoge temperatuur; met geringe geluidssterkte is één facultatief deel voor onze klanten. Een ander facultatief deel is de Ingebouwde Elektrostatische de Dampzuiveringsinstallatie van Taiwan. Het kan dampdeeltjes met diameter van meer dan 0.1mm met verwerkingsefficiency van 93%-97% absorberen. Het Hoog en laag voltagestof die de technologie van de plaatscheiding, gemakkelijk voor het schoonmaken verzamelen. Geavanceerd punt die technologie lossen;

 Macht-van beschermingsapparaat voor outputwanorde. Certificatie: ISO 9001-2008; Ce; CSA; UL de certificatie is in proces.

 

Kokende Plaat: Het speciale legeringsstaal van 20mm dikte maakte in één unibody vorm om misvorming of kleurenverandering te vermijden. Luchtinham: Exclusief boogontwerp om de rook op grill hoogste sneller en beter te absorberen.

Verwijderbare Luchtpijp tussen de luchtinham en de binnenlandse tank, voor het gemakkelijkere demontage en schoonmaken.

De afvalcontainer heeft een gedaald trekkrachthandvat en de plaat is gevormd effect, en alle hoeken worden rond gemaakt om het knappe, gemakkelijke schoonmaken te verzekeren en te snakken houdbaarheid. Apparaat Drie van de luchtklep niveaus van open, halfopen, dichte functie voor het koken prestaties met vlam. De Doos van de elektriciteitscontrole is een Individuele elektrische doos om gevaarlijke elektrocomponenten zoals het apparaat van de lekkagebescherming te houden en beschermingsapparaat te overbelasten.

 

Front Air Supply Device: Een lijn van lucht blazende gaten tegengesteld aan de luchtinham die de rook naar uitlaatefficiency blazen. Het verrichtingsconfiguratiescherm het individuele gedaalde die paneel is effect voor knap en gemakkelijk onderhoud wordt gevormd. Verwijderbare Dubbele Dampfilters tussen de luchtinham en de binnenlandse tank voor het gemakkelijke schoonmaken en inspectie.

 

Dampuitlaat en het Apparaat van de Hittedissipatie: Elektrostatische dampzuiveringsinstallatie om dampdeeltjes en koelventilator te verwijderen om de temperatuur te verminderen om de de materiaalveiligheid en houdbaarheid te verlengen. Ventilator met geringe geluidssterkte: Voor het bijstaan van de luchtuitlaat van de algemene buis of de individuele rechte pijp binnen 3 meters de damp en de rook op de kokende plaat beter om te verwijderen.

LPG/Vorm Negen van de Butaanrechthoek de Grilllijst van Zetelsteppanyaki 0

Geadviseerde Producten
Neem contact op met ons
Tel. : +86 15301655392
Fax : 86-21-58033433
Resterend aantal tekens(20/3000)