Elektromagnetische Semi - de Zetels van de Grillcooktop Eigh van Cirkelteppanyaki
1 eenheid
MOQ
Negotiable
Prijs
Electromagnetic Semi - Circle Teppanyaki Grill Cooktop Eigh Seats
Kenmerken Galerij Productomschrijving Verzoek om een Citaat
Kenmerken
Basis informatie
Plaats van herkomst: Shanghai, China
Merknaam: GREENARK
Certificering: CE, CSA
Modelnummer: Cl-B8
Hoog licht:

de grill van de teppanyakilijst

,

gebouwd in teppanyakigrill

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden
Verpakking Details: Norm die Houten Geval uitvoeren
Levertijd: Binnen 15 tot 25 het Werkdagen
Betalingscondities: T/T, L/C, het Westenunie
Levering vermogen: 500 eenheden per maand
Specificaties
Materiaal: Roestvrij staal 304 & Legeringsstaal
Verwarmingsmethode: Elektromagnetisch (Inductie)
Afmetingen: R850*800mm
Het verwarmen Macht: 8 kW
Merk: Greenark
Het koken Gebied: 450*400mm
Productomschrijving

Elektromagnetische van de Zetelsteppanyaki van Eigh van de Halve cirkelvorm de Grilllijst

 

GREENARK de elektromagnetische de Grilllijsten (van Inductie) Teppanyaki is de aantrekkelijkste en waardevolle TEPPANYAKI-REEKS van de GRILLlijst onder de gehele CHUANGLV-producten. Waarom zeg dit? De markt heeft de elektromagnetische lijst van de teppanyakigrill voor ons getest en dat verklaard whoever de echte eis beschouwt van klanten aangezien de eerste positie de markt zal winnen.

 

 

Het elektromagnetische systeem is het exclusieve ontwerp door Chuanglv Groep en wij zijn ook de enige fabrikant en de exporteur in China dat de elektromagnetische plaat produceert en de motor voor teppanyakimateriaal door ons. Het elektromagnetische of inductie verwarmingssysteem bevat de Duitse Infinon-machtsmodule en NEC gelijkrichter. Het materiaal van de kringsraad is in overeenstemming met de certificatie van UL en Rohs-, is de hoofdspaander met de ingevoerde digitale verwerkingseenheid van 32's DSP, en het 6 gelaagde hittebestendige insulative materiaal maakt het motorwerk voor een veel langere tijd. De elektromagnetische straling is slechts 18k-35k, die veel lager is dan de Europese standaardgrens van 100k. Het materiaal van de kringsraad is in overeenstemming met de certificatie van UL en Rohs-, is de hoofdspaander met de ingevoerde digitale verwerkingseenheid van 32's DSP, en het 6 gelaagde hittebestendige insulative materiaal maakt het motorwerk voor een veel langere tijd. De elektromagnetische straling is slechts 18k-35k, die veel lager is dan de Europese standaardgrens van 100k.

Elektromagnetische Semi - de Zetels van de Grillcooktop Eigh van Cirkelteppanyaki 0

 

Het grilllichaam wordt gemaakt van Duits die roestvrij staal 304, het verwarmen plaat van speciaal legeringsstaal wordt gemaakt met dikte van 20mm, unibody uit één stuk, geen misvorming of verkleuring na oud gebruik. Verrichtingspaneel, afvalcontainer en filter van 1.0mm roestvrij staal wordt gemaakt, en de luchtinham van 1.5mm het roestvrije staal dat van de spiegeloppervlakte wordt gemaakt. Verbazend vakmanschap van knipsel, buigend en oppoetsend door ingevoerde intelligente verwerkingsmachines.

 

 

De ingebouwde luchtventilator voor de optie van klanten heeft bestand op hoge temperatuur en maakt het materiaal van de teppanyakigrill met met geringe geluidssterkte. En de andere optie van ingebouwde Elektrostatische de Dampzuiveringsinstallatie van Taiwan kan dampdeeltjes met diameter van meer dan 0.1mm met verwerkingsefficiency van 93%-97% absorberen. Hoog en laag voltagestof die de technologie van de plaatscheiding, gemakkelijk voor het schoonmaken verzamelen. Geavanceerd punt die technologie lossen. Macht-van beschermingsapparaat voor outputwanorde. Certificatie: ISO 9001-2008; Ce; CSA; UL de certificatie is in proces.

 

Verwarmingsmethode Elektromagnetisch/Inductie Elektrische Buisverwarmers LPG Pijpleidings Aardgas
Regelmatige Parameter 380v/50hz/8kw/3-fase 380v/50hz/8kw/3-fase 8kw (≈18mj/m ³) 8kw (≈33mj/m ³)
Geschatte Druk / / 2800pa±500pa 2000pa±10%
Consumptie 8kwh 8kwh 0.29m ³/0.6kgs/h 0.8m ³ /h
Het koken Gebied 450*400mm 600*400mm φ500mm φ500mm
Vergroot het Koken Gebied 600*400mm 700*400mm / /
Temperaturen het Toenemen 6min om 260℃ te bereiken 15-18min om 260℃ te bereiken 15min om 260℃ te bereiken 15min om 260℃ te bereiken
Temperaturenverschil tussen Echte Temperaturen & Indicatortemperaturen ±1℃ ±20℃ ±20℃ ±20℃
Homeothermie Goed Normaal Normaal Normaal
Adventage Brandkast, hoog rendement, gemakkelijke verrichting en temperatuurcontrole; elektromagnetische straling slechts 18-30k Brandkast, hoog rendement, gemakkelijke verrichting; de lage temperatuurterugkeer, neemt over 2-3min om de vastgestelde temperatuur te krijgen na het koken van een schotel Thermostaatcontrole, automatisch elektronisch ontstekingsapparaat, automatisch de beschermingsapparaat van de vlammislukking Thermostaatcontrole, automatisch elektronisch ontstekingsapparaat, automatisch de beschermingsapparaat van de vlammislukking

 

De kokende plaat wordt gemaakt van speciaal legeringsstaal van 20mm dikte.  De één unibody vorm vermijdt misvorming of kleurenverandering. De luchtinham heeft exclusief boogontwerp om de rook op grill hoogste sneller en beter te absorberen. De verwijderbare luchtpijp tussen de luchtinham en de binnenlandse tank is zeer gemakkelijk voor het demonteren en het schoonmaken. De afvalcontainer is trekkrachthandvat gedaald en de plaat is gevormd effect, en alle hoeken worden rond gemaakt om het knappe, gemakkelijke schoonmaken te verzekeren en te snakken houdbaarheid. Het Apparaat van de luchtklep heeft drie niveaus van open, halfopen, dichte functie voor het koken prestaties met vlam. De Doos van de elektriciteitscontrole is een Individuele elektrische doos om gevaarlijke elektrocomponenten zoals het apparaat van de lekkagebescherming te houden en beschermingsapparaat te overbelasten.

 

 

De lijn van Front Air Supply Device A van lucht blazende gaten tegengesteld aan de luchtinham die de rook naar uitlaatefficiency blaast. Het verrichtingsconfiguratiescherm is een individueel gedaald die paneel is effect voor knap en gemakkelijk onderhoud wordt gevormd. De verwijderbare Dubbele Dampfilters tussen de luchtinham en de binnenlandse tank voor het gemakkelijke schoonmaken en inspectie. Dampuitlaat en zuiveringsinstallatie van de het Apparaten de Elektrostatische damp van de Hittedissipatie om dampdeeltjes en koelventilator te verwijderen om de temperatuur te verminderen om de de materiaalveiligheid en houdbaarheid te verlengen.

 

De Ventilator met geringe geluidssterkte moet de luchtuitlaat van de algemene buis of de individuele rechte pijp binnen 3 meters bijstaan om de damp en de rook op de kokende plaat beter te verwijderen.

 

Elektromagnetische Semi - de Zetels van de Grillcooktop Eigh van Cirkelteppanyaki 1

 

Geadviseerde Producten
Neem contact op met ons
Tel. : +86 15301655392
Fax : 86-21-58033433
Resterend aantal tekens(20/3000)