Van de Vormteppanyaki van het pijpleidings Aardgas Ovale de Grilllijst Tien Zetels
1 eenheid
MOQ
Negotiable
Prijs
Pipeline Natural Gas Oval Shape Teppanyaki Grill Table Ten Seats
Kenmerken Galerij Productomschrijving Verzoek om een Citaat
Kenmerken
Basis informatie
Plaats van herkomst: Shanghai, China
Merknaam: GREENARK
Certificering: CE, CSA
Modelnummer: Cl-T10
Hoog licht:

de grill van de teppanyakilijst

,

gebouwd in teppanyakigrill

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden
Verpakking Details: Norm die Houten Geval uitvoeren
Levertijd: Binnen 15 tot 25 het Werkdagen
Betalingscondities: T/T, L/C, het Westenunie
Levering vermogen: 500 eenheden per maand
Specificaties
Materiaal: Roestvrij staal 304 & Legeringsstaal
Het verwarmen: Het Gas van pijpleidingsnatual
Afmetingen: 2200*860*800mm
Het verwarmen Macht: 8kw
Geschatte druk: Pa 2.000
Merk: Greenark
Productomschrijving

Ovale Vorm Tien van het pijpleidings Aardgas de Grilllijst van Zetelsteppanyaki

 

GREENARK is aardgas ovale vorm tien de grilllijst van zetelsteppanyaki in hete verkoop in binnenlandse markt en in het buitenland. Dit materiaal helpt onze klanten sparen hoeveelheid zaken kostte omdat het geen elektriciteit gebruikt. U kunt ten eerste een dichte blik bij de detailsbeelden van het materiaal hebben. Zelfs moet een afvalcontainer op dit materiaal, de arbeiders minstens twintig processen doen de productie beëindigen. Het ongelooflijke vakmanschap op hoek van deze machine trekt zeer klanten aan en beslist het kopen GREENARK de lijsten van de teppanyakigrill.  De producten, zoals een reusachtige bak nemen elk van onze klanten aan de schitterende verdere zakenreis. Wij taxeren werkelijk de waarde van klanten als onze waarde.

 

Van de Vormteppanyaki van het pijpleidings Aardgas Ovale de Grilllijst Tien Zetels 0

 

Waarom 90% van klanten in China de lijsten van de teppanyakigrill van Chuanglv GREENARK hebben gekozen? En waarom deze ovale vorm tien van het pijpleidings aardgas de grillmateriaal van zetelsteppanyaki zo populair in zowel China als in het buitenland markt? Onze klanten gaan met de volgende punten voor hun juiste keus akkoord.

 

 

1. Het grilllichaam wordt gemaakt van Duits roestvrij staal 304 en de het verwarmen plaat wordt dik gemaakt van speciaal legeringsstaal 20mm. Unibody uit één stuk maakt geen misvorming of verkleuring op dit materiaal zelfs daarna oud gebruik gebeuren. Het verrichtingspaneel, de afvalcontainer en de filter worden gemaakt van 1.0mm dik roestvrij staal, en de luchtinham wordt gemaakt van 1.5mm het roestvrije staal van de spiegeloppervlakte. Het verbazende vakmanschap die van knipsel, en door ingevoerde intelligente verwerkingsmachines buigen oppoetsen bevordert de grill het worden indienen het perfecte product.

 

2. De luchtconsumptie voor dit model van de lijst van de teppanyakigrill is 0.8m3 per uur. Vergelijkbaar zijnd met elektrische buis verwarmingsmethode, bespaart deze verwarmingsmethode veel geld voor de gebruikers.  Sprekend voor de kostenbesparing, verstrekken wij ook diverse apparaten voor het geschikte gebruik voor onze klanten. De thermostaatcontrole, automatisch elektronisch ontstekingsapparaat, automatisch de beschermingsapparaat van de vlammislukking maakt deze teppanyakigrill zeer slim en de chef-koks indienen om zich over om het even welke gevaren te hoeven niet ongerust te maken.

 

 

3. De ingebouwde luchtventilator levert bestand op hoge temperatuur en laat de machine met met geringe geluidssterkte. De ingebouwde de zuiveringsinstallatienok van de taiwin elektrostatische damp absorbeert dampdeeltjes met diameter van meer dan 0.1mm met verwerkingsefficiency van 93%-97. En het heeft hoog en laag voltagestof de technologie van de plaatscheiding verzamelen en het geavanceerde punt die lossend technologiehulp de gebruikers het schoonmaken en handhaven. En het beschermingsapparaat voor outputwanorde houdt macht-weg de veiligheid van het grillmateriaal. Deze zuiveringsinstallatie is goedgekeurd door ISO 9001-2008, Ce en CSA. De UL-certificatie is in proces.

 

4. De kokende Plaat wordt van speciaal die legeringsstaal van 20mm dikte gemaakt in één unibody vorm wordt gemaakt misvorming of kleurenverandering te vermijden. De luchtinham heeft exclusief boogontwerp om de rook op de grillbovenkant met hogere efficiency te absorberen. De verwijderbare Luchtpijp tussen de luchtinham en de binnenlandse tank, voor het gemakkelijkere demontage en schoonmaken. De afvalcontainer heeft een gedaald trekkrachthandvat en de plaat is gevormd effect, en alle hoeken worden rond gemaakt om veiligheid, gemakkelijk onderhoud en prachtige zoekende klanten te verzekeren. Het apparaat van de luchtklep heeft drie niveaus van open, halfopen, dichte functie voor het koken prestaties met vlam. De doos van de elektriciteitscontrole is een individuele elektrische doos om gevaarlijke elektrocomponenten zoals het apparaat van de lekkagebescherming te houden en beschermingsapparaat te overbelasten.

 

 

5. Voor aanpassing, kunnen de klanten het voorsysteem van de luchtlevering kiezen. Een lijn van lucht blazende gaten tegengesteld aan de luchtinham zal worden toegevoegd helpen blazend de rook naar luchtinham, om de uitputtingsefficiency te verhogen.

 

6. Het verrichtingsconfiguratiescherm is een individueel gedaald die paneel is effect voor knap en gemakkelijk onderhoud wordt gevormd. De verwijderbare Dubbele Dampfilters tussen de luchtinham en de binnenlandse tank voor het gemakkelijke schoonmaken en inspectie. De dampuitlaat en het Apparaat van de Hittedissipatie zijn afhankelijk van de elektrostatische dampzuiveringsinstallatie om dampdeeltjes en koelventilator te verwijderen om de temperatuur te verminderen om de de materiaalveiligheid en houdbaarheid te verlengen. De Ventilator met geringe geluidssterkte moet de luchtuitlaat van de algemene buis of de individuele rechte pijp binnen 3 meters bijstaan om de damp en de rook op de kokende plaat beter te verwijderen.

 

Van de Vormteppanyaki van het pijpleidings Aardgas Ovale de Grilllijst Tien Zetels 1

Geadviseerde Producten
Neem contact op met ons
Tel. : +86 15301655392
Fax : 86-21-58033433
Resterend aantal tekens(20/3000)