De Ventilatorvorm 9 de Grilllijst 8kw van het pijpleidings Aardgas van Zetelsteppanyaki
1 eenheid
MOQ
Negotiable
Prijs
Pipeline Natural Gas Fan Shape 9 Seats Teppanyaki Grill Table 8kw
Kenmerken Galerij Productomschrijving Verzoek om een Citaat
Kenmerken
Basis informatie
Plaats van herkomst: Shanghai, China
Merknaam: GREENARK
Certificering: CSA
Modelnummer: Cl-S9
Hoog licht:

de grill van de teppanyakilijst

,

gebouwd in teppanyakigrill

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden
Verpakking Details: Norm die Houten Geval uitvoeren
Levertijd: Binnen 15 tot 25 het Werkdagen
Betalingscondities: T/T, L/C, het Westenunie
Levering vermogen: 500 eenheden per maand
Specificaties
Materiaal: Roestvrij staal 304 & Legeringsstaal
Het verwarmen: Het Gas van pijpleidingsnatual
Afmetingen: 2000*990*800mm
Het verwarmen Macht: 8kw
Geschatte druk: 2000pa
Luchtconsumptie: 0.8m ³ /h
Productomschrijving

De Ventilatorvorm 9 van het pijpleidings Aardgas de Grilllijst van Zetelsteppanyaki

 

GREENARK is de ventilatorvorm 9 van het pijpleidings aardgas de grilllijst van zetelsteppanyaki één van Chuanglv-de sterproducten de Groep. Aangezien dit materiaal door pijpleidings aardgas wordt verwarmd, zullen de klanten die dit model kopen heel wat geld in hun restaurant of hotel het lopen besparen. Het ontwerp van de ventilatorvorm van dit model maakt de machine zeer voor de klanten aantrekkelijk en verstrekt hen heel wat pret wanneer zij teppanyakivoedsel gaan hebben.

 

Deze die de ventilatorvorm 9 van het pijpleidings aardgas de grillmateriaal van zetelsteppanyaki heeft een grilllichaam van Duits die roestvrij staal 304 met de het verwarmen plaat wordt gemaakt van speciaal legeringsstaal 20mm dik wordt gemaakt. Het lichaam is unibody gemaakt uit één stuk en geen misvorming of verkleuring zal zelfs daarna oud gebruik gebeuren.

 

Het verrichtingspaneel, de afvalcontainer en de filter allen worden gemaakt van 1.0mm roestvrij staal met meer dan 20 verwerkingsstappen. De luchtinham van deze machine wordt gemaakt van 1.5mm het dikke roestvrije staal van de spiegeloppervlakte. Het verbazende vakmanschap die van knipsel, en voor elke eenheid van het materiaal van de teppanyakigrill is buigen oppoetsen de belangrijkste reden waarom 90% van klanten in het vasteland van China GREENARK TEPPANYAKI hebben gekozen.  De ingevoerde intelligente verwerkingsmachines om teppanyakimateriaal te vervaardigen verzekeren de normalisatie van elke die teppanyakimachine aan onze binnenlandse klanten wordt geleverd en in het buitenland.

 

Vorm 9 is van de aardgasventilator de grilllijst van zetelsteppanyaki goedgekeurd met CSA-certificaat. De lijst van de teppanyakigrill kan ook naar de markt Noord-Amerika, zoals de V.S., CANADA, enz. worden uitgevoerd.

 

 

De Ventilatorvorm 9 de Grilllijst 8kw van het pijpleidings Aardgas van Zetelsteppanyaki 0

Het gasverbruik van deze lijst van de teppanyakigrill is 0.8m3 per uur. De thermostaatcontrole, automatisch elektronisch ontstekingsapparaat, automatisch de beschermingsapparaat van de vlammislukking is de basisconfiguratie van dit stermateriaal. Behalve deze delen, de ingebouwde Duitse ventilator van de merklucht, taiwin is wordt ontworpen de supar die zuiveringsinstallatie speciaal voor het materiaal van de teppanyakigrill facultatief voor onze klanten. Het materiaal heeft meer voordelen als het bezitten van bestand op hoge temperatuur en met geringe geluidssterkte.

 

De ingebouwde taiwin elektrostatische zuiveringsinstallatie kan absorbe dampdeeltjes met diameter van meer dan 0.1mm met verwerkingsefficiency van 93%-97%. Het heeft ook het hoog en laag voltagestof die de technologie van de plaatscheiding verzamelen, die zich voor het schoonmaken gemakkelijk maakt. Deze zuiveringsinstallatie heeft punt lossend technologie en macht-van beschermingsapparaat voor outputwanorde vooruitgegaan.

 

 

De kokende plaat wordt gemaakt van speciaal legeringsstaal van dikke 20mm en het wordt gemaakt in één unibody vorm om misvorming of kleurenverandering te vermijden.

 

De Ventilatorvorm 9 de Grilllijst 8kw van het pijpleidings Aardgas van Zetelsteppanyaki 1

 

De luchtinham van deze materiaal of lijst van de teppanyakigrill heeft exclusief boogontwerp voor het absorberen van de rook op de bovenkant van de grilllijst met de hoogste efficiency.

 

De Ventilatorvorm 9 de Grilllijst 8kw van het pijpleidings Aardgas van Zetelsteppanyaki 2

 

De verwijderbare luchtpijp tussen de luchtinham en de binnenlandse tank maakt dit deel het gemakkelijke gedemonteerde en gemakkelijke schoonmaken. De afvalcontainer heeft een gedaald trekkrachthandvat en de plaat is effect ook wordt gemaakt door standaardvorm. In het algemeen, alle hoeken van dit materiaal van de teppanyakigrill opgepoetst en rond gemaakte onverklaarbare tijden zijn om de veiligheid en het gemakkelijke schoonmaken enkel te verzekeren en houdbaarheid naar onze klanten te snakken en ook het zoeken van de gasten van onze klanten te perfectioneren.

 

 

Sprekend van het apparaat van de luchtklep, heeft het drie niveaus van vlam, zijn zij open, halfopen, dichte functies voor het koken prestaties. En de doos van de elektriciteitscontrole heeft individuele elektrische doos om gevaarlijke elektrocomponenten zoals het apparaat van de lekkagebescherming te houden en beschermingsapparaat te overbelasten.

 

Voor cutomization, kunnen onze klanten het voorapparaat van de luchtlevering kiezen. Wij zullen een lijn van lucht blazende gaten tegengesteld aan de luchtinham toevoegen. Deze blazende gaten helpen blazend de rook naar de luchtinham, daarom verbeterend de uitputtingsefficiency.

 

Dit materiaal van de teppanyakigrill heeft het verrichtingscontrolebord. Het individuele gedaalde die paneel is effect voor stabiele kwaliteit, gemakkelijk onderhoud en ook uitstekende verschijning wordt gevormd. De verwijderbare dubbele dampfilters tussen de luchtinham en de binnenlandse tank zijn ook gemakkelijke schoongemaakt en gehandhaafd door de eigenaars. Het van de dampuitlaat en hitte dissipatieapparaat is hoofdzakelijk afhankelijk van de elektrostatische de dampzuiveringsinstallatie van het taiwinmerk, die dampdeeltjes verwijdert en de temperatuur vermindert, daarom verlengend het de veiligheid en leven van het materiaal. De ventilator met geringe geluidssterkte voor het bijstaan van de luchtuitlaat van de algemene buis of de individuele rechte pijp binnen 3 meters de damp en de rook op de kokende plaat beter om te verwijderen.

 

 

 

De Ventilatorvorm 9 de Grilllijst 8kw van het pijpleidings Aardgas van Zetelsteppanyaki 3

 

Geadviseerde Producten
Neem contact op met ons
Tel. : +86 15301655392
Fax : 86-21-58033433
Resterend aantal tekens(20/3000)