Elektromagnetische het Verwarmen Rechthoek Zeven de Grilllijst van Zetels Elektrische Teppanyaki
2 eenheden
MOQ
Negotiable
Prijs
Electromagnetic Heating Rectangle Seven Seats Electric Teppanyaki Grill Table
Kenmerken Galerij Productomschrijving Verzoek om een Citaat
Kenmerken
Basis informatie
Plaats van herkomst: Shanghai, China
Merknaam: GREENARK
Certificering: CE
Modelnummer: Cl-C7
Hoog licht:

Elektrische Teppanyaki-Lijst

,

Elektrische Hibachi Cooktop

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden
Verpakking Details: Norm die Houten Geval uitvoeren
Levertijd: Binnen 15 tot 25 het Werkdagen
Betalingscondities: Western Union, Western Union
Levering vermogen: 500 eenheden per maand
Specificaties
Productomschrijving

Commerciële Mobiele Elektromagnetische het Verwarmen Rechthoek Zeven de Grilllijst van Zetels Elektrische Teppanyak

 

Het grilllichaam van cl-C7 wordt gemaakt van Duits roestvrij staal 304 en de het verwarmen plaat wordt gemaakt van speciaal legeringsstaal met dikte van 20mm. Unibody uit één stuk maakt geen misvorming of verkleuring op het materiaal gebeuren van de teppanyakigrill na het oude gebruiken. De elektromagnetische of inductie verwarmingsmethode wordt ontworpen en in onze fabriek geassembleerd. De elektromagnetische straling is slechts 18k-35k, die veel lager is dan de Europese standaardgrens van 100k. Gelieve te controleren de vergelijking van elektromagnetische verwarmingsmethode met traditioneel elektrisch buis of gas of de verwarmingsmethode van LPG.

 

Verwarmingsmethode Elektromagnetisch/Inductie Elektrische Buisverwarmers LPG Pijpleidings Aardgas
Regelmatige Parameter 380v/50hz/8kw/3-fase 380v/50hz/8kw/3-fase 8kw (≈18mj/m ³) 8kw (≈33mj/m ³)
Geschatte Druk / / 2800pa±500pa 2000pa±10%
Consumptie 8kwh 8kwh 0.29m ³/0.6kgs/h 0.8m ³ /h
Het koken Gebied 450*400mm 600*400mm φ500mm φ500mm
Vergroot het Koken Gebied 600*400mm 700*400mm / /
Temperaturen het Toenemen 6min om 260℃ te bereiken 15-18min om 260℃ te bereiken 15min om 260℃ te bereiken 15min om 260℃ te bereiken
Temperaturenverschil tussen Echte Temperaturen & Indicatortemperaturen ±1℃ ±20℃ ±20℃ ±20℃
Homeothermie Goed Normaal Normaal Normaal
Voordeel Brandkast, hoog rendement, gemakkelijke verrichting en temperatuurcontrole; elektromagnetische straling slechts 18-30k Brandkast, hoog rendement, gemakkelijke verrichting; de lage temperatuurterugkeer, neemt over 2-3min om de vastgestelde temperatuur te krijgen na het koken van een schotel Thermostaatcontrole, automatisch elektronisch ontstekingsapparaat, automatisch de beschermingsapparaat van de vlammislukking Thermostaatcontrole, automatisch elektronisch ontstekingsapparaat, automatisch de beschermingsapparaat van de vlammislukking

 

Er zijn twee uitputtingswijzen voor de rook, bovenleer en verslaat. Als de klanten de hogere uitputtingswijze kiezen, zullen zij worden voorgesteld om de kap bovenop de lijst van de teppanyakigrill te hebben. Voor de benedenuitputtingswijze, zullen de klanten normaal vier verschillende opties hebben, is één achteruitputting, is één voorslag en achterextractie, is het derde terug gedaalde extractie, en het laatstgenoemde is voorslag en terug gedaalde extractie. Daarom zijn onze klanten altijd tevreden met hun lijsten van de teppanyakigrill wegens onze perfecte aanpassing.

  

De ingebouwde luchtventilator en de zuiveringsinstallatie zijn facultatief voor onze klanten volgens het voltage van hun landen, frequentie en hun eigen favoriet. De omgeving van deze lijst van de teppanyakigrill is ook facultatief voor onze klanten. Wij hebben een verscheidenheid van spendid en aantrekkelijke marmeren ontwerpen en ijzerstaalplaten om de teppanyakigrill voor de teppanyakieters meer functioneel en comfortabel te maken.

 

Cl-C7 is een model voor zeven mensen speciaal wordt ontworpen die. Dat betekent de chef-kok zeven mensen één keer dient. Natuurlijk, hebben wij verschillende aantallen van de zetelshoeveelheid volgens van onze klanten de restaurants en van de hotels vereiste. U kunt ons om het even welke vereisten zowel op ontwerp als op hoeveelheid op om het even welk ogenblik naar ons verzenden en wij zijn zeker om uw behoeften samen te komen. Gelieve te zien het uitstekende vakmanschap op de details van GREENARK-teppanyaki met het volgende van beelden.

 

Elektromagnetische het Verwarmen Rechthoek Zeven de Grilllijst van Zetels Elektrische Teppanyaki 0 

 

Wij verzekeren elke eenheid van GREENARK-de lijst van de teppanyakigrill aangaande standaard productielijn en verpakkingslijn met zelfde hoge kwaliteit. Gelieve te zien onze verpakkingsbeelden zoals hieronder.

 

Elektromagnetische het Verwarmen Rechthoek Zeven de Grilllijst van Zetels Elektrische Teppanyaki 1  

Geadviseerde Producten
Neem contact op met ons
Tel. : +86 15301655392
Fax : 86-21-58033433
Resterend aantal tekens(20/3000)