aboutus

Bedrijfsprofiel

Opgezet in 1992, is Co. van het de Cateringsmateriaal van Shanghai Chuanglv, Ltd in de belangrijke fabrikant en de exporteur van de lijsten van de teppanyakigrill in China met premieproducten, rijke ervaring en de uitstekende dienst gegroeid.  Shanghai Chuanglv heeft zijn eigen GREENARK-merk voor teppanyakimateriaal en OVEN GRANDMASTER voor commerciële ovens.


Vanaf 1992 aan nu, heeft Chuanglv onderzocht en ontwikkeld op het gebied van het teppanyakimateriaal 26 jaar.  Tot dusver, heeft Chuanglv met meer dan 85% van de eigenaars van het teppanyakimateriaal van China, met inbegrip van het grootste teppanyakigrootwinkelbedrijf Akasakatei samengewerkt. Bovendien, het Materiaal van GREENARK is Teppanyaki ook uitgevoerd naar meer dan 40 landen en de districten, met inbegrip van Europa, Afrika, Noord-Amerika, Zuid-Amerika, Australië, teppanyakigrootwinkelbedrijf Teppanyaki Alaturka van enz. Turkije is één in het buitenland van onze samenwerkers.

 

Reeds verklaard door Ce voor Europa en CSA voor Noord-Amerika, zijn het MATERIAAL van GREENARK TEPPANYAKI en de OVENgrandmaster OVENS in de vooruitgang van het bereiken van meer certificatie. Chuanglv wordt gericht op over de hele wereld het dienen van zijn klanten met de beste kwaliteit van teppanyakimateriaal en diverse grills.

 

Geschiedenis

Chuanglv Teppanyaki, Belangrijke Teppanyaki-Industrie 25 Jaar

 

- 1992 werd de voorganger van Chuangvl-Groep, Shanghai Sanzao Yimin Hardware Factory gevestigd.

- 1995 werd het eerste - hand - gemaakte teppanyakimateriaal met bodemuitputting in de wereld met succes gemaakt. Het is de eerste revolutie van de teppanyakiindustrie.

- 1996 Yimin Hardware-veranderde de fabriek zijn naam in Co. van het het Hotelmateriaal van Shanghai Chuanglv, Ltd.

- 2000 die werd Co. van het het Hotelmateriaal van Shanghai Chuanglv, Ltd officieel opgericht, en het handelsmerk JULUN (later in GREENARK wordt veranderd) werd geregistreerd, dat in het grootste teppanyakimerk in de teppanyakiindustrie van China nu is gegroeid.

Shanghai Chuanglv Catering Equipment Co., Ltd

 

- 2001 werd de techniek van de dampreiniging met succes en werd ontwikkeld toegepast op teppanyakimateriaal. Deze techniek werd toegepast voor een octrooi waarin de manier de milieuvriendelijke toekomst van de teppanyakiindustrie begon.

- 2002 paste het rookloze teppanyakimateriaal met succes sereis van nationale octrooien toe, en won nationale toekenning.

- 2003 werd de exclusieve elektromagnetische (inductie) techniek met succes en werd ontwikkeld toegepast op teppanyakimateriaal, dat zeer de functionele efficiency van teppanyaki verhoogde, en dit is de tweede revolutie van de teppanyakiindustrie.

- 2005 Chuanglv-werd het teppanyakimateriaal voor het eerst uitgevoerd overzee.

- 2006 bereikte Chuanglv Europese Ce-certificatie voor JULUN-teppanyakimateriaal.

- 2007 werd het autoflame-out beschermingsapparaat voor het materiaal van gasteppanyaki ontwikkeld en werd toegepast in teppanyakimateriaal, dat het materiaal veel veiliger maakt. Chuanglv kreeg een octrooi voor de nieuwe technologie. Dit is de derde industriële revolutie in de teppanyakiindustrie.

- 2008 werd Co. van het de Cateringsmateriaal van Shanghai Chuanglv, Ltd officieel opgericht. De nieuwe installatie werd gebouwd en de nieuwe geavanceerde verwerkende machines werden gekocht met kosten van RMB60,000,000.

Shanghai Chuanglv Catering Equipment Co., Ltd

 

- 2009 waren de de verborgen luchtinham en structuur van de luchtklep van teppanyakimateriaal met succes toegepaste octrooien.

- 2010 werd het idee van One-Stop de Dienstconcept de teppanyakiindustrie voor het eerst opgeheven, dat het de industriemilieu tot een meer heathier richting leidde.

- 2013 werd het 1st topforum van de teppanyakiindustrie gehouden, en Teppanyaki-Wereldmagzine werd gepubliceerd.

Shanghai Chuanglv Catering Equipment Co., Ltd

 

- 2014 werd de 20ste verjaardagsviering van Chuanglv-Groep gehouden, en de van Bedrijfs chuanglv Teppanyaki School werd opgericht. Het OVENgrandmaster handelsmerk werd geregistreerd voor grill en ovenreeks producten. In hetzelfde jaar, ging Chuanglv ISO-systeem over en kreeg de certificatie van Noord-Amerika CSA, hield het 2de forum van de teppanyakitop, de opgestelde het Beheer van Teppanyaki van China en de Dienstverordeningen, en de gepubliceerde Teppanyaki-Wereld.

- 2015 werd het 3de forum van de teppanyakitop gehouden met 100 het binnenlandse hoogste cateringsondernemingen aanwezig zijn. De 1st Hoofdchef-kok Contest werd van Chuanglv GREENARK Teppanyaki met succes gehouden samenwerkend met het Hotelvereniging van China.

- 2016 werd Chuanglv verzocht om de normen van de teppanyakiindustrie in China op te stellen. De Teppanyakiindustrie is nu officieel de individuele industrie.

Dienst

ONE-STOP DIENST maakt Uw Zaken Gemakkelijker!

 

Ruimteontwerp: Ons hulp ruimteontwerpbedrijf kan helpen de volledige ruimte-indeling volgens de eisen van klanten ontwerpen.

Shanghai Chuanglv Catering Equipment Co., LtdShanghai Chuanglv Catering Equipment Co., Ltd

 

Materiaallevering: Wij vervaardigen keukenmateriaal met hoogte - kwaliteit, geavanceerde functie, unieke blik en vermenselijkt ontwerp.

Shanghai Chuanglv Catering Equipment Co., LtdShanghai Chuanglv Catering Equipment Co., Ltd

 

Vaardigheid die opleiden: Wij houden de industrietopconferentie elk jaar, en organiseren vissen het roosteren en lam roosterend opleidingsklassen elke maand om onze klanten te belonen.Shanghai Chuanglv Catering Equipment Co., Ltd

Shanghai Chuanglv Catering Equipment Co., Ltd

Shanghai Chuanglv Catering Equipment Co., Ltd

Shanghai Chuanglv Catering Equipment Co., Ltd

Shanghai Chuanglv Catering Equipment Co., Ltd

 

Chef-kok Group Building: Ons hulp opleidend bedrijf van de teppanyakichef-kok werkt met de chef-kokschool samen in China, en kan professionele chef-koks aan onze klanten verstrekken.

Shanghai Chuanglv Catering Equipment Co., Ltd

Shanghai Chuanglv Catering Equipment Co., Ltd

Ons Team

Ons Productieteam: Professioneel, betrouwbaar, specifiek.

Shanghai Chuanglv Catering Equipment Co., Ltd

 

Ons Verkoopteam: Wij taxeren ons door het succes van klanten!

Shanghai Chuanglv Catering Equipment Co., Ltd

Neem contact op met ons
Contactpersoon : Ms. Mary Wang
Tel. : 0086 15301655392
Fax : 86-21-58033433
Resterend aantal tekens(20/3000)